artwork

Türkiye Voleybol Federasyonu ile Saran Medya’dan iş birliği

8 yıl önce

0

Türkiye Voleybol Federasyonu; FIFA, UEFA, NBA, Premier League, Formula 1, Wimbledon gibi dünya sporunun önde gelen kurum ve organizasyonlarıyla yayın hakları anlaşmaları yapan, Saran Medya’dan, 2020 yılı sonuna kadar pazarlama ve medya alanlarında destek alacak.

Bahsedilen işbirliği, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil ve Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ın yanı sıra milli voleybolcuların katılımlarıyla 3 Aralık Perşembe günü, Çırağan Palace Kempinski’de düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu. Saran Medya, Türkiye Voleybol Federasyonu’na pazarlama hakları, medya ve yayın hakları, dijital ve sosyal iletişim planlaması ve takibi konularında destek verecek.

Söz konusu anlaşma dolayısıyla Saran Medya 2015’ten itibaren 5 yıl süreyle, bayanlar ve erkekler kategorilerinde 1. Lig, Süper Kupa, Milli Takımlar ve alt yaş kategorileri, Fabrika Voleybol organizasyonları ve Plaj Pro Beach finallerinin satışından ve ticari yönetimi alanlarından sorumlu olacak.

 

Senin için
Tümünü göster
Anadolu Efes’ten “Bir Kitap Da Sen Getir” Kampanyası

2024 yılının “Bir Kitap da Sen Getir” karşılaşması, Anadolu Efes’in...

“TEB Etkisi, Bugün İyi Yarın Daha İyi”

TEB’den sürdürülebilirlik temalı yeni reklam kampanyası...

Fairy, Gıda Kurtarma Derneği ile “Boşa Harcama” dedi

Fairy ve Gıda Kurtarma Derneği, Boşa Harcama projesi ile 5...