artwork

Türkiye Müzik Ödülleri oylamaları başlıyor

11 yıl önce

0

18 yıldır düzenlenen Kral Müzik Ödülleri bu yıldan itibaren Türkiye Müzik Ödülleri adıyla yoluna devam edecek. Bu yıl Ülker Albeni sponsorluğunda 11 Nisan’da gerçekleştirilecek Türkiye Müzik Ödülleri basın toplantısı, İstanbul Kongre Merkezi’nde yapıldı.

Doğuş Yayın Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Kral Grubu’nun düzenlediği ödüller bu yıl 19’uncu defa Türkiye müzik sektörünü bir araya getirmeyi hedefliyor. Aday adaylarının açıklandığı toplantı, Kral Grubu Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Akbay, MÜYAP Başkanı Bülent Forta, Ülker Çikolata Pazarlama Direktörü Zekeriya Cengiz Acar, MESAM Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Berkay, MÜYORBİR Başkanı Ahmet Koç ve MSG Başkanı Garo Mafyan’ın katılımıyla yapıldı.

Toplantıda Kral Grubu Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Akbay, Kral markasının Doğuş Grubu çatısı altına girmesinden bu yana Kral Müzik Ödülleri’nin her sene kalite ve güvenilirliğini arttırdığını dile getirdi. Son üç senedir sektörün meslek birlikleri ve dernekleri ile birlikte ödül sürecinin yönetildiğini ifade eden Akbay, bu organizasyonun adının bu seneden itibaren ‘Türkiye Müzik Ödülleri’ olarak değiştiğini söyledi. Ülker Albeni’nin bu sene Türkiye Müzik Ödülleri’ne sponsor olmasının Kral Grubu ve Türk Müzik Endüstrisi açısından çok önemli olduğunun altını çizdi.

Aday adayı oylamalarına bugünden itibaren turkiyemuzikodulleri.com adresinde başlanan Türkiye Müzik Ödülleri’nin Galası, 11 Nisan Perşembe akşamı İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Tören Star TV, KralPOP TV ve Kral TV tarafından yayınlanacak.