artwork

Türkiye dün akşam da ‘Bu Tarz Benim’i konuştu

9 yıl önce

0

Somera reyting verilerine gore, 21 Ekim Salı akşamının sosyal medyada en çok konuşulan televizyon yapımı yine Bu Tarz Benim oldu.

Bu Tarz Benim’in dün akşamki bölümünde  yarışmacı Nur’un giydiklerinin çok beğenilmesi, ona herşeyin çok yakıştığı gibi yorumlar yapıldı. Bunun yanında, Ayşenur’un duygu sömürüsünü fazla abarttığını söyleyenler de var. Bölümde en çok konuşulan diğer olaylar ise Ayşegül’ün yine ağlaması, Ayşegül’ün Nur’u dolaylı yoldan da olsa kıskandığını belli etmesi, Özlem’in tarzının beğenilmemesi oldu. Tüm bunların konuşulduğu programda tartışmalarla geçen bir bölüm daha 29,29 somera reyting ile son buldu ve günün en çok konuşulan yapımı oldu.

O Ses Türkiye, Mazhar-Özkan ikilisinin beğendikleri yarışmacılar konusunda anlaşamamaları, Gökhan’ın tavırlarının sevimli bulunması, Mazhar Alanson’un  ve Acun’un Gökhan’a çok fazla takılması, eğlenceli atışmaları, Ebru Gündeş’in yarışmacılara şarkıyla cevap vermesi gibi konularla çok konuşuldu ve 13,59 somera reyting ile günün en konuşulan 2.yapımı olarak karşımıza çıktı.

Kanal D’nin sevilen dizisi Küçük Ağa, bu haftaki bölümüyle 8,53 somera reytingine sahip olarak günün en konuşulan 3.yapımı oldu.