artwork

Türk Telekom’un girişim programı PİLOT’ta dördüncü dönem

8 yıl önce

0

Türk Telekom’un Türkiye’de girişimciliği desteklemek amacıyla hayata geçirdiği PİLOT girişim hızlandırma programında seçilen her girişime 75 bin lira nakit sermaye verilecek dördüncü dönem girişimleri belli oldu.

Girişimcilere nakit sermaye desteğinin yanında Türk Telekom ile iş ortağı olma fırsatı da sunacak olan programın yeni döneminde ekipler 12 hafta boyunca eğitim, danışmanlık ve mentroluk alarak projelerini geliştirecekler. Türk Telekom Akademi’nin desteğiyle katılımcılar yalın girişim, kullanıcı deneyimi, dijital pazarlama ve yatırımcı sunumu gibi konularda eğitim alacaklar.

Ekiplere ofis alanı imkanının yanı sıra bulut hizmetleri ve mobil iletişim paketinden yararlanma imkanı da sunulacak. Ekipler aynı zamanda Türk Telekom’un dijital programatik reklam platformu ‘Programattik’ten dijital reklam desteği de alacaklar. Programı başarıyla tamamlayan ekipler geliştirdikleri MVP ve iş modelini yatırımcıların katıldığı ‘Demo Günü’nde sunacaklar.

Yapılan değerlendirmelere göre yeni dönemde Datapare, EKMOB, İnşaat Dükkanı, MentalUP, Mihmandar ve Teleporter ekipleri programa katılmaya hak kazandı.

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...