artwork

Türk Telekom’da yeni dönem başlıyor!

8 yıl önce

0

Avea, TTNET ve Türk Telekom, güçlerini tek marka altında birleştirdi.

Türkiye’nin en büyük marka birleşmesi gerçekleşti. Dönüşüm olarak adlandırılan yeni dönem 26 Ocak akşamı itibarıyla gerçekleştirilmeye başlanacak. Ve Türkiye çapında Türk Telekom mağazaları, genel müdürlük binaları, ofisler, tabelalar, araçlar, personel kıyafetleri Türk Telekom’un yeni logo ile giydirilmeye başlanacak. Aynı şekilde, internet sitesi de yeni logo ile hizmete geçecek.

Bu birleşme ile tüzel kişilikler korunarak Avea ve TTNET markaları, “Türk Telekom” adı ile tek bir markada bir araya geliyor. Ve Avea, TTNET ile Türk Telekom’un mobil, internet, ev telefonu ve TV hizmetleri, 27 Ocak 2016 itibarıyla “Türk Telekom” tek markasıyla müşterilere sunulacak.

Ayrıca Türk Telekom, sektöre fiber altyapısının gücünü getirerek, özellikle mobil alanda yeni bir dönemin başlangıcına imza atıyor. Fiber gücüyle mobilde yeni başlayacak dönemin adı da yine Türk Telekom…

Yeni dönemde, Türk Telekom’un 206 bin kilometrelik fiber ağının sağladığı güçle, entegre iletişim, eğlence ve TV hizmetleri; tek bir noktadan, kesintisiz şekilde, rakipsiz bir hız, en yüksek kalite ve kapasiteyle Türk Telekom markası altında Türkiye’ye sunulacak.

Hangi ajanslarla çalışıldı?

Kurum kimliğini Interbrand‘in yaptığı markanın yaratıcı çalışmalar için ise TBWA\İstanbul ile birlikte global bir ekip kuruldu. Prodüksiyon ajansı olarak Kala Film‘i seçen Türk Telekom’un işlerinin yönetmenliğini ise Cemal Alpan üstleniyor.

Antalya’da düzenlenen etkinlikte konuşan Türk Telekom CEO’su Rami Aslan, konu hakkında şunları söyledi:

“Mobil, internet, ev telefonu ve TV hizmetlerimizi “Türk Telekom” tek markası altında bir araya getirerek yeni bir dönem başlatıyoruz. Yenilikçi olma, dinamizm, müşteri odaklılık, çeşitlilik gibi değerleri temsil eden yeni logomuzla taçlandırdığımız bu yeni dönemde, tüm Türkiye’ye yayılmış fiber altyapımızın gücü, hem mobil hem sabit alandaki hizmetlerimizde kendini gösterecek. Türk Telekom tek markasıyla müşterilerimize sunduğumuz yeni dünya; ilkleri ve enleri barındırıyor.”

Rami Aslan sözlerine şöyle devam etti: “Tek marka altında birleşmek; en yüksek kapasite, en yüksek hız, en yüksek servis kalitesi, en geniş ürün portföyü, tek noktadan hizmet, tek çağrı merkezi ve tek internet sitesi anlamına geliyor. Müşterilerimiz hizmetlerimizle ilgili bütün işlemlerini, tek bir çağrı merkezi numarasını arayarak veya internet üzerinden tek bir paneli kullanarak yapabilecekler. Bunun yanında bütün satış sonrası destek hizmetleri de tek bir noktadan sunulacak. Müşterilerimize ayrıca, hizmetleri kişiselleştirme konusunda da önemli avantajlar sağlayacağız. Avantajlı ‘Çoklu hizmet paketlerimiz” ile müşterilerimiz ihtiyaçlarına en uygun hizmetleri seçmenin ayrıcalığını yaşayacaklar.”

Türk Telekom’un yeni mağaza konsepti:

Cep telefonlarında da artık Türk Telekom yazısıyla karşılaşacağız: