The Huffington Post, Huffpost adıyla imajını değiştirdi

7 yıl önce

0

New Yorklu tasarım ajansı Work-Order, Huffpost adıyla yeniden markalaşan The Huffington Post’un imajını yeniledi. Bu imaj değişikliği; 12 yıllık tarihinde ilk defa site tasarımının yenilenmesi, yeni bir logo ve tüm platformlarla sosyal medya kanallarındaki isim değişikliğini kapsıyor.

Yenilenen marka, öncekinden tamamen farklı olan kalın sans serif fonunu kullanıyor ve daha çok tabloid gazete künyelerini andırıyor. Font, italikleştirilmiş ve büyük harfler kullanılmış. İki tane ileriye doğru eğik çizgi şekli, ismi parantez içine alıp kapıyor. Bu tasarım da Huffpost’un ürün başkanı Julia Beizer’a göre “şirketin ileriye doğru gittiğini sembolize ediyor” ve “URL’deki eğik çizgiyi anımsatarak ilk ölçekli dijital odaklı haber markası olma özelliğimize zarif bir biçimde sadık kalıyor”. Aynı zamanda markanın yeşili daha açık ve neon rengi.

Huffpost’un verdiği bilgiye göre markanın “gerçek” ve “ulaşılabilir” haberlere olan bağlılığını temsil etmesi için kimliği yeniden tasarlandı. İmaj değişikliği, CEO Jared Grusd ve genel yayın yönetmeni Lydia Polgreen tarafından üstlenildi.

Huffpost’un dünya çapındaki tüm 17 edisyonu da yenilenen imajı uygulayacak.

Kaynak: It's Nice That

Senin için
Tümünü göster
Castrol ilerlemenin olduğu her yerde

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticisi Castrol, yenilenen marka kimliğinin...