artwork

Teksan 2016’da kendini yeniledi

8 yıl önce

0

Enerji sektöründe 22 yıldır faaliyet gösteren Teksan, 2016 yılına yeni logosu ve kurumsal kimliği ile merhaba dedi. Gelişmenin ancak değişimle mümkün olacağına inanan şirket, kurumsal kimliğine ve logosuna da değişimi taşıdı. Marka; teknoloji, kalite, yenilik, güven ve müşteri memnuniyeti gibi bağlı olduğu değerlerinden vazgeçmeden kabuk değiştirdi.

Teksan, Türkiye’de ilk olan hibrit teknolojili jeneratör seti ile 2016 yılında büyük bir dönüşüme imza atmaya hazırlanıyor. Kocaeli fabrikasının da temellerini atan Teksan, 2016’yı büyüme ve yenilenme yılı ilan etti.

Önce insan anlayışıyla kurulan markanın yeni logosunda bu anlayışa uygun olarak ‘kucak açan insan’ figürü kullanıldı. Figür ile marka ve müşterileri arasındaki güçlü bağlar, organik olarak sembolize edilirken, tıpkı bir aile gibi samimi ve sıcak ilişkilere de gönderme yapıldı. “Güvenilir güç her zaman yanınızda” sloganıyla Teksan yeni logosu ve karakteri ile vizyoner, güvenilir, modern, sade ve sıcak bir marka temsili arzuluyor.

Yeni logoyu oluşturan italik yuvarlak harfler markanın genç ve dinamik yapısını ortaya çıkarırken jeneratörü simgeleyen “J” formunun sınırlar içinden çıkarılması yüksek hedeflere giden kesintisiz başarı grafiğini sembolize ediyor. Mevcut kurumsal renkler kullanılmasına rağmen, grafik tasarımındaki yenilik ve yalınlık markanın modern çizgisine vurgu yapıyor.