artwork

Survivor finalde yine zirveye oturdu

9 yıl önce

0

3-5 Temmuz sosyal medya ratingleri açıklandı. Final heycanının yaşandığı Zirvede Survivor All Star, çok yüksek bir Somera ratingiyle zirvede yer almayı başardı.

Survivor All Star, 3 Temmuz’da final heyecanıyla ekranlardaydı. Büyük bir yüzleşmenin yaşandığı 80,43 somera rating alan yarışmada, finale kalan Merve Aydın ve Turabi’nin kıyasıya mücadelesinde kazanan Turabi oldu. Özellikle Merve Aydın’ın babasının söyledikleri sosyal medyada büyük yankı bulurken, Turabi’nin kazanmasıyla ilgili yorumlar da çok dikkat çekti.

5 Temmuzda tekrarıyla ekranlara gelen Survivor All Star ise 32,32 somera ratingiyle haftasonu ekranının en çok konuşulan 2.yapımı olmayı başardı. Final sonrası yorumların sıkça paylaşıldığı tekrar bölümü, Turabi ve Merve Aydın hakkındaki yorumlarla çok konuşulmuş görünüyor.

4 Temmuz’da Show TV’de ilk bölümüyle ekrana gelen İlişki Durumu: Karışık, sosyal medyada çok konuşulmayı başardı. Eğlenceli konusuyla romantik sahneleriyle adından bahsettiren yapım, 13,65 somera ratingiyle haftasonu ekranının en çok konuşulan 3.yapımı oldu.

 

 

Senin için
Tümünü göster
Netflix Türkiye’ye karşı ayaklanma

Aynı yüzler, aynı hikayeler, aynı kalemler…...