artwork

Süper Kupa finali sosyal medyayı salladı

9 yıl önce

0

11 Ağustos Salı günü sosyal medya ratinglerinde birinci sırada  41,90 Somera Rating ile Barcelona – Sevilla maçı bulunuyor.

Uzatmalarda gelen gol sonucu 5-4 skor ile biten UEFA Süper Kupa maçında Barcelona kupayı evine götürdü.  Messi’nin en iyi oyuncu seçildiği ve frikikten gelen gollerin oldukça konuşulduğu maçta, kalenin arkasındaki tribünlerde asılı olan Kürdistan bayrağı da sosyal medyanın dikkatinden kaçmadı.

İkinci sırada 15,33 Somera Rating ile TV8’in yeni yarışması Rising Star Türkiye yer alıyor. Yarışmacılardan Alina Chernysh ve Metin Bekar’ın oldukça dikkat çektiği bölümde Karadeniz şarkısı da beğeni toplayarak oldukça konuşulmuş durumda. Ünlü isimlerin yarışma ve yarışmacılar için attıkları iletiler de yoğun etkileşim almış görünüyor.

Üçüncü sırada FOX TV’nin Adı Mutluluk dizisi bulunuyor.  Batu ve Kumsal çiftinin kıskançlığı beğeni ile takip edilirken, Dolunay ile Eren’in kavuşmaları da izleyiciyi çok sevindirmiş görünüyor. 4,95 Somera Rating alan dizide Murat Dalkılıç’ın şarkısı da çok uyumlu bulunmuş ve Gonca ile Zeki’nin öpüşmesinin de heyecanla beklendiği söylenebilir.

Raporlanmayan kanallardaki sıralamaya baktığımızda ilk sırada Teke Tek (HABERTÜRK) programı bulunuyor. İkinci sırada Akşam Raporu Habertürk) bulunurken, üçüncü Demokrasi Nöbeti (SHaber TV) oldu.