Ströer Kentvizyon’dan çalışanlar için önemli “ADIM”

9 yıl önce

0

Açıkhava reklamcılık sektörünün öncüsü ve lider şirketi Ströer Kentvizyon, dünyaca ünlü danışmanlık şirketi Towers Watson ile “ADIM” isimli Performans Yönetim Sistemi, Kariyer Sistemi, Ücret ve Prim Sistemi tasarımı projesini hayata geçirdi. Ströer Kentvizyon’un Performans Yönetim Sistemi, Kariyer Sistemi, Ücret ve Prim Sistemi tamamıyla yenilenerek İnsan Kaynakları stratejisine ve sistemlerine entegre edildi.

Nebahat Yıldırım

Towers Watson’ın küresel tecrübesi ile uygulamaya konan proje, şirketin vizyon ve hedeflerine uyum sağlayacak şekilde yapılandırıldı. Çalışanların motivasyonunu yüksek tutmaya odaklı, sürdürülebilir bir performans sistemi, prim sistemleri gözden geçirildi ve aynı zamanda çalışanların tüm adımları açıkça görebileceği bir kariyer sistemi oluşturuldu. Böylece tüm çalışanlara kendi kariyer planlarını oluşturabilme imkanı sağlandı. Sistemin kurulmasıyla birlikte, çalışanlara pozisyonlarının kariyer planındaki yerleri, bu pozisyonda kendilerinden beklenenleri ve hangi kriterleri tamamladıklarında bir sonraki seviyeye yükselecekleri açık ve anlaşılır bir şekilde aktarıldı.

Ströer Kentvizyon İnsan Kaynakları Grup Başkanı Nebahat Yıldırım, “Projeyi başarıyla hayata geçirmek için bize her anlamda destek olabilecek bilgi birikimine sahip Towers Watson’ı tercih ettik. Bunu yaparken kurum içi iletişimimize de önem verdik. Çalışanlarımıza ‘Siz bize ihtiyaçlarınızdan bahsettiniz, biz de sizi dinleyerek bir adım attık. Sizin için böyle bir proje yapıyoruz, o nedenle gelin bu projeyi birlikte hayata geçirelim’ dedik. Bir başka deyişle projeye en çok onların sahip çıkması gerektiğini anlattık. Projenin her aşamasında Towers Watson ile birlikte ilerledik. Sistemin nasıl kurulması gerektiği konusunda onların bilgi ve deneyimleri bize çok yardımcı oldu” dedi.

 

 

 

 

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...