artwork

Starbucks’tan çevre dostu bardak

10 yıl önce

0

Starbucks’ın çevre dostu yeni ürünü, tekrar kullanılabilen ve kişiye özel tasarlanabilen Starbucks ‘Reusable Cup’ (tekrar kullanılabilir bardak) Eylül ayında Türkiye’de olacak.

Starbucks’ın yeşil logolu bardakları ile aynı tasarıma sahip olan ve adından anlaşıldığı gibi kullanıldıktan sonra atılmayan  “Reusable Cup” ile kahveseverler, kahvelerini doğaya daha az zarar verecek şekilde ve daha uygun fiyatla içebilecekler.

Starbucks, 2015 yılı itibarıyla tüm dünyadaki mağazalarında hazırlanan kahvelerin %5’ini, düşük maliyeti ve doğa dostu “Reusable Cup” ile servis etmeyi hedefliyor.

Hem hafif ve hem de kişiselleştirilebiliyor

Çevre hassasiyetinin arttığı günümüzde duyarlı insanlar tarafından çokça tercih edileceği öngörülen ürün, özel malzemesi sayesinde kahve tutkunlarının çanta veya yanlarında rahatça taşıyabilecekleri kadar hafif.

Özel bir malzemeden yapılmış olması sayesinde “Reusable Cup”, farklı görünüm kazanacak şekilde kullanıcısı tarafından tasarlanabiliyor, kişiselleştirilebiliyor.

Reusable Cup ile her kahve daha ucuz

Grande boyda satışa sunulacak olan Starbucks “Reusable Cup”’ın satış fiyatı 4,5 lira. Reusable Cup ile alışveriş yapan kahveseverler her kullanımlarında Starbucks içeceklerini 50 kuruş indirimli alacak.

 

 

Senin için
Tümünü göster
Netflix Türkiye’ye karşı ayaklanma

Aynı yüzler, aynı hikayeler, aynı kalemler…...