artwork

Sosyal medyada Kiralık Aşk zirveye oturdu

8 yıl önce

0

Somera verilerine göre, 8 – 10 Nisan hafta sonu sosyal medya ratinglerinde Defne ile Ömer’in aşkıyla sosyal medyada gündem yaratan Kiralık Aşk zirvede yer aldı.

Kiralık Aşk, #seniseviyorum hashtagi, Defne ile Ömer’in aşkı, yakın sahneleriyle izleyicileri çok mutlu etti. Ayrıca, Fikret Galo’nun Ömer’e hislerini açıktan göstermeye başlaması da izleyicilerin tepkisini çekti. Başarılı dizi, 35,71 Somera Rating’i ile hafta sonu ekranının en çok konuşulan yapımı oldu.

Survivor 2016, dokunulmazlık oyununu gönüllülerin kazanması, bireysel dokunulmazlık oyununu Atakan’ın kazanması, konseyde eleme listesindeki kişilerin Tuğba Özay ve Yunus Günçe olduğunun belli olması, ve yarışmacıların tartışmalarıyla çok konuşuldu. Program, 35,92 Somera Rating ile hafta sonunun en çok konuşulan 2.programı oldu.

Torku Konyaspor – Fenerbahçe maçı, 2-1 Konyaspor’un Fenerbahçe’yi yenmesiyle çok konuşuldu. Fenerbahçe hakkındaki eleştirilerin baskın olduğu maç, 22,12 Somera Rating’i ile hafta sonunun en çok konuşulan 3.yayını oldu.

 

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...