artwork

Sosyal medya Süper Kupa’ya odaklandı

9 yıl önce

0

7 – 9 Ağustos haftasonu sosyal medya ratingleri açıklandı. Haftasonu yayınlanan programların sosyal medya performanslarına baktığımızda zirvede ATV’de yayınlanan Galatasaray-Bursaspor karşılaşmasının yer aldığını görüyoruz.

8 Ağustos’ta yayınlanan Galatasaray-Bursaspor karşılaşması, Galatasaray’ın 1-0 galibiyetiyle sonuçlandı. Süper kupayı kazanarak sezonu 3 kupayla tamamlayan takım hakkındaki olumlu eleştirilerle sosyal medyada konuşturan maç, 84,72 somera ratingiyle haftasonunun en çok konuşulan yapımı oldu.

7 Ağustos’ta yayınlanan bölümüyle Kiralık Aşk, her hafta olduğu gibi yine çok konuşturdu. Defne’nin işten ayrılmak istemesi fakat Ömer’in bunu istememesi ve Defne’nin Ömer’in davranışlarından bunalarak, Ömer’in evinde tabak kırması ile sosyal medyada fazlasıyla konuşturan yapım, 56,87 somera ratingiyle haftasonu ekranının en çok konuşulan 2.yapımı oldu.

Pazar günü yayınlanan Olympiakos – Beşiktaş maçı, Beşiktaş’ın 2-1’lik yenilgisiyle sonuçlandı. Beşiktaş hakkındaki olumlu ve olumuz eleştirilerle adından bahsettiren karşılaşma, 12,57 somera ratingiyle haftasonu ekranının en çok konuşulan 3.yayını oldu.

 

 

 

 

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...