artwork

Sosyal medya Pascal’ın elenmesini konuştu

9 yıl önce

0

6 Mayıs Çarşamba gününün sosyal medya ratingleri açıklandı. Somera’nın sosyal medya konuşmalarını baz alarak hazırladığı ratinglerde zirvede  her zamanki başarısını koruyan Survivor All Star bulunuyor.

Survivor All Star, Serenay  Aktaş’ın oylamalarda birinci çıkması ve Pascal Nouma’nın ismini söylemesi, bunun sonucunda da Pascal’ın elenmesi ile izleyicileri şaşırtarak çok konuşuldu. Eleme anındaki tartışmalarla da gündeme oturan program, 31,47 somera ratingiyle sosyal medya performansında 1.sıraya yerleşti.

Pelin Çift ile Gündem Ötesi, Caner Taslaman’ın konuk olduğu, Kainatın sırları ve evren ve insanın nasıl yaratıldığına dair konuların konuşulduğu program, 8,46 somera ratingiyle sosyal medya performansında 2.sırada yer alıyor.

Kara Para Aşk, heyecanlı bir bölümle daha izleyici karşısındaydı. Dizi, bölümün çok heyecanlı olduğuna dair yorumlar ve Elif’in Hüseyin’in öldürdüğünün düşünülmesi, bu suçun Elif’e kalması, sonucunda da Elif’in tutuklanmasıyla  sosyal medya performansında 3.sırada yer aldı (Somera rating: 6,29).

 

 

 

 

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...