Snickers, LGBTİ topluluğuna destek veriyor

7 yıl önce

0

Snickers, LGBTİ’leri güçlendirmek ve oldukları gibi davranmaya cesaretlendirmek için Gay Star News ile iş birliği gerçekleştirdi.

LGBTİ toplumunu ilgilendiren olaylar üzerine odaklanan bir site olan Gay Star News, yeni Gay Star Support bölümünde, zor dönemlerden geçen ve diğer insanlara yardım etmek isteyen LGBTİ’lerin hikayelerini anlatarak zorluk çeken LGBTİ’lere kaynak sağlamada yardımcı oluyor. Snickers da bu yolda Gay Star News’a destek vermek için sponsorluğunu üstlendi. Bunun yanında marka, online reklamlarında “olduğunuz gibi davranın” mesajını kullanacak.

Mars Chocolate İngiltere’nin pazarlama başkanı Michele Oliver, Snickers’ın “dostluğu yüceltmeyi” ve “aramızdaki bağı güçlendirmeyi” istediğini açıkladı. “Snickers markasının arkasında durduğu şey: iyi bir dostluk, samimiyet ve kendi kişiliğinin en iyi örneği olmak. Snickers’ın 'açken sen sen değilsin' sloganını hepimiz biliyoruz. Şimdi de artık ‘arkadaşların her kim olursan ol, tüm renklerinle seni kabul edecek’ yeni sloganı olacak” diye ekliyor.

Senin için
Tümünü göster
Castrol ilerlemenin olduğu her yerde

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticisi Castrol, yenilenen marka kimliğinin...