artwork

Snapchat’e “chat” özelliği de geliyor

10 yıl önce

0

Daha çok gençler arasında yaygın olduğu bilinen anlık “görüntülü” mesajlaşma servisi Snapchat‘e, görüntülü sohbet ve yazılı mesajlaşma özellikleri geliyor.

1 Mayıs 2014 tarihinde kullanıcılarına bir video mesaj gönderen Snapchat, yeniliklerini bu video ile duyurdu. Aşağıda bulabileceğiniz videoda, bundan böyle Snapchat’te sohbet ederken video arama da yapılabileceği gösteriliyor.

Yeni görüntü sohbet özelliği Whatsapp’teki sesli mesaj gönderme fonksiyonuyla benzerlik gösteriyor. Mesaj satırının hemen yanında bulunan mavi düğmeye basarak görüntü sohbet başlatabiliyorsunuz. Aynı şekilde karşınızdaki kişi de aynı düğmeye basarak sizinle görüntülü olarak sohbet edebiliyor. Sohbet sırasında eğer arkadaşınız görüntülü moda geçiyorsa uygulama sizi bilgilendiriyor ve böylelikle siz de görüntünüzü karşınızdaki kişiye ulaştırmaya başlayabiliyorsunuz.

Tüm bu yeniliklerle birlikte uygulamanın diğerlerinden ayrılan özelliği olan parmakla dokunma zorunluluğunu koruduğu da görülüyor.

Whatsapp, Line, Kakao, WeChat ve Viber gibi rakipleriyle aynı seviyede ilerlemeyi, kullanıcılar arasındaki diyaloğu güçlendirmeyi, markalara daha fazla sosyal medya iletişim alanı sunmayı hedefleyen Snapchat, kısa zaman içerisinde yeni özelliklerini Android ve iOS için sunacak gibi görünüyor.

 

 

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...