Smarties 2017 başvuruları başladı

7 yıl önce

0

Mobil Pazarlama Birliği (Mobile Marketing Association – MMA)'nin düzenlediği Smarties 2017 Ödülleri için başvuru süreci başladı.

Pazarlamanın inovatif gelişimine ve dönüşümüne mobilin gücüyle hız kazandırmak; tüketicilerle kurulacak daha yakın, daha güçlü ilişkilerin iş hacimlerini büyütmesine katkı sağlamak misyonuyla, Türkiye dahil 50 ülkede, 800 üye ile faaliyet gösteren MMA’in Smarties Ödülleri, inovasyon, yaratıcılık ve başarıyı ödüllendirerek, müşterilere erişim ve etkileşim sağlayan tüm ekip ve yetenekleri öne çıkartmayı amaçlıyor.

Smarties Ödülleri, Pazarlama Stratejileri, Kanal/Medya Stratejileri ve Teknoloji olarak 3 ana bölüm altında bulunan 18 kategoride veriliyor. Ayrıca başvuru yapılmayan ve jüri tarafından belirlenen endüstri ödülleri de bulunuyor.

Ayrıca Smarties Ödülleri kapsamında bu yıl ilk kez, MMA – WARC (World Advertising Research Center / Dünya Reklam Araştırma Merkezi) işbirliğiyle, İş Etkisi İndeksi hayata geçiyor. Program, dünya çapında tüm Smarties programlarından toplanan finalist ve ödül kazanan kampanya verilerini analiz ederek, en yüksek etkiyi yaratan ajans ve reklam verenleri değerlendirecek, derecelendirecek ve ödüllendirecek.

Smarties Ödülleri için 25 Mayıs 2017’ye dek erken başvuru fırsatından faydalanmak mümkün. Son başvuru tarihi ise, 30 Haziran 2017 olarak belirlendi.

İlgililer http://www.mmaglobal.com/smarties2017 adresinden ödül programı hakkında daha fazla bilgi alabilir ve başvuruda bulunabilir.

Ödül Kategorileri:

Pazarlama Stratejisi (Marketing Strategy)

Marka Bilinirliği (Brand Awareness)

Talep Yaratma (Lead Generation)

Ürün / Hizmet Lansmanı (Product – Services Launch)

Promosyon (Promotion)

İlişki Mimarisi / CRM (Relationship Building / CRM)

Toplumsal Etki / Kar Amacı Gütmeyen (Social Impact / Not For Profit)

Kanal / Mecra Stratejisi (Channel/Media Strategy)

Mecralar / Mobil Cihazlar arası Entegrasyon (Cross Media / Cross Mobile Integration)

Mobil Oyun Ortamında Pazarlama (Marketing within a Mobile Gaming Environment)

Mesajlaşma (Messaging)

Programatik (Programmatic)

Mobil Uygulama (Mobile App)

Mobil Site (Mobile Website)

Mobile Native

Mobil Sosyal Uygulama (Mobile Social)

Etkinleştirme Teknolojileri (Enabling Technologies)

İnovasyon (Innovation)

Lokasyon Bazlı (Location Based)

Mobil Ödeme (Mobile Payments)

Mobil Video (Mobile Video)