artwork

Sır Martin Sorrell Vodafone Zirvesi’nde!

8 yıl önce

0

Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi, 15 Mart’ta Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek.

Pazarlama ve iletişim gurusu Sir Martin Sorrell de konuşmacılar arasında!

Finanstan spora farklı alanlarda dijitalleşmenin lider isimlerini Türkiye’de buluşturacak olan zirveye, dünyanın en büyük reklam ve pazarlama hizmetleri grubu WPP’nin kurucu ve CEO’su Sir Martin Sorrell de katılacak. Sorrell, hızla dijitalleşen pazarlama dünyasında iletişimin yeni kodları hakkında bilgi verecek.

Şövalye unvanı aldı

Sir Martin Sorrell’in 1985 yılında kurduğu ve 112 ülkede 3 binden fazla ofiste 190 binin üzerinde kişinin çalıştığı WPP, dünyanın en büyük reklam, medya yatırım yönetimi, veri yönetimi, yatırım, halkla ilişkiler ve kamu işleri, markalaşma ve kimlik, sağlık iletişimi, doğrudan ve dijital iletişim şirketlerini bünyesinde barındırıyor. Ocak 2000’de şövalyelik alan Sorrell, Harvard Business School Başarı Ödülü ve 2014 Hugo Shong Yaşam Boyu Başarı Ödülü de dahil olmak üzere pek çok ödüle layık görüldü. Sorrell ayrıca, Time 100 “Builders & Titans” olarak iş dünyasının en etkili isimlerinden biri ve Harvard Business Review tarafından beşinci en iyi performans gösteren CEO seçildi.

13 uzman konuşmacı, 11 farklı oturum

Yerli ve yabancı 13 uzmanın konuşmacı olarak katılacağı, 4 bini aşkın davetlinin ve yaklaşık 40 bin online izleyicinin takip etmesinin beklendiği Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi, bir kez daha birey ve kurumları dijitalleşmenin dönüştürücü gücüyle tanıştıracak. Zirve kapsamında düzenlenecek 11 farklı oturumda iş dünyası, reklam, pazarlama, gazetecilik, müzik, finans, sağlık, şehircilik, otomotiv, eğitim ve spor gibi alanlarda dijitalleşmenin hayatı nasıl değiştirdiği anlatılarak Dijital Dönüşümü gerçekleştirecek olanların birey ve kurumlar olduğunun altı çizilecek. Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi’nin program akışı ve oturumları, App Store ve Google Play mağazalarından ücretsiz indirilebilen Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi Ready News mobil uygulamasıyla takip edilebilecek. Zirve, www.dijitaldonusumzirvesi.com adresinden de canlı olarak izlenebilecek.