artwork

Sektörün önde gelen isimleri eşitlik için çağrıda bulundu

7 yıl önce

0

Reklam sektörünün lider isimleri, bu hafta Cannes Lions’ta düzenlenen #CampaignforEquality kampanyası kapsamında sektöre seslenerek eşitlik üzerine sadece konuşmakla kalmayıp eyleme geçilmesi için çağrıda bulundular.

WPP’nin kurucusu ve başkanı Sir Martin Sorrell, “Şirketinizin dönüşümünde kadınlara sorumluluk yükleyin” diyerek sektöre sesleniyor.

Eşitliliği destekleyen kampanyalar yürüten ve aynı zamanda MakeLoveNotPorn’un kurucusu ve CEO’su Cindy Gallop, bu yıl festivale konuşmacı olarak katılmasa da #CampaignforEquality’de yer aldı.

#CampaignforEquality katılan diğer önemli isimler, “Lanet olası kahveni kendin koy” diyen Valenstein & Fatt London (ya da Grey London) CCO’su Vicki Maguire ve basitçe “Beni işten atmak?” diyen McCann London’ın başkanı Alex Lubar.

Mother London’ın hazırladığı bu kampanyanın reklam sloganı: “Eşitlik üzerine konuşmayı bırak ve bunu gerçekleştir.” Kampanya, Clear Channel’ın desteklediği dijital bir ekranda tüm festival boyunca boy gösterecek.

Bunun yanında sosyal medyada okuyuculardan ve festivale katılanlardan da #CampaignforEquality hashtag’ini kullanarak kampanyaya destek vermeleri istendi.

Campaign dergisinin global yayın yönetmeni Claire Beale, “Yeni nesil yeteneklerin bu yıl Cannes’da seslerini duyurmalarına yardımcı olabildiğimiz ve çeşitlilik üzerine tartışmaları reklam ilanlarının bir köşesinden daha geniş bir yere taşıyabildiğimiz için heyecanlıyız” diyor.

Senin için
Tümünü göster
Castrol ilerlemenin olduğu her yerde

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticisi Castrol, yenilenen marka kimliğinin...