artwork

Samsung Global Konsept Mağazası Türkiye’de

10 yıl önce

0

Samsung Electronics’in Avrupa ve Ortadoğu’daki ilk, dünyadaki ikinci Samsung Global Konsept Mağazası Türkiye’de tüketicilere hizmet vermeye başladı.Samsung, Avrupa ve Ortadoğu’daki ilk Global Konsept Mağazasını Forum İstanbul AVM’de açtı.

Global mağaza konseptinin dünyadaki ilk iki uygulamasından birini Türkiye’de hayata geçiren Samsung, tüm ürünlerini sergilediği mağazasıyla, tüketicilere farklı bir deneyim fırsatı sunacak.

Samsung’un yeni “Premium Konsepti” kullanılan mağazada, markanın tüketiciye sunduğu tüm ürünler yer alıyor.

Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung, “Avrupa ve Ortadoğu’nun ilk ‘Samsung Global Konsept Mağazasını’ Türkiye’de açıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Tüketicilerimize, geniş ürün yelpazemizi sergileyeceğimiz, yepyeni bir mağaza konseptiyle, en ileri teknolojiyi hissettirecek bir ortam sağlayarak benzersiz Samsung deneyimi sunacağız” dedi.

Akıllı etkileşim, akıllı içerik ve akıllı gelişim kiti özellikleri ile öne çıkan Samsung Smart TV’ler, akıllı telefonlar, Samsung Audio Dock’lar, Wi-Fi ile internete bağlanabilen akıllı fotoğraf makineleri, dizüstü bilgisayarlar, ofis teknolojileri,  hacim kullanımı ve enerji tasarrufu sunan ev aletleri, alışveriş merkezindeki mağazada sergileniyor.

 

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...