artwork

RepMan “İtibar Yönetimi Sertifika Programı” düzenliyor

8 yıl önce

0

RepMan tarafından, geliştirilen “İtibar Yönetimi Sertifika Programı” 26 Mart-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kurumsal marka stratejilerinde farklılık yaratmak isteyen şirketler için geliştirilen program, 7 hafta sürecek.

Sertifika programı eğitimleri, KHAS Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde cumartesi günleri saat 10.00-16.00 arası Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde yapılacak. RepMan İtibar Araştırmaları Merkezi ve Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen sertifika programı, RepMan İtibar Araştırmaları Merkezi Danışma Kurulu Üyeleri Salim Kadıbeşegil ve Nuran Aksu tarafından yönetilecek.

İtibar Yönetimi Sertifika Programı kapsamında; insan kaynakları yönetim danışmanı ve kariyer koçu Aykut Bora ‘İşveren Markası’, marka geliştirme uzmanı, stratejist, tasarımcı ve yayın yönetmeni Bülent Fidan ‘Kurum Kimliği’, Brand Finans Türkiye Direktörü Muhterem İlgüner ‘En Değerli Markalar’, gazeteci-yazar İnternet Ekipleri Amiri M. Serdar Kuzuloğlu ‘Dijital İtibar’, Mikado Sürdürülebilir Kalkınma Danışmalığı Kurucu ve Yöneticisi Serra Titiz ‘Sorumlu Yönetim’, Etik ve İtibar Derneği (TEİD) Genel Sekreteri Tayfun Zaman ‘Etik ve İtibar’ konularını işleyecek.

32 ana başlık altında toplanan programa, kurumsal iletişim yöneticileri, sivil toplum kuruluşları ve kurumsal sosyal sorumluluk alanında çalışan profesyoneller, sürdürülebilirlik konusunda çalışan profesyoneller, finansal raporlama konusunda çalışan yöneticiler, iç denetim, iç kontrol ve uyum konusunda çalışanlar, insan kaynakları yöneticileri ve satın alma ve tedarik yöneticileri katılabilecek.

Katılımcıların program sonunda; “Kariyer planları ile itibar yönetimini ilişkilendirebilmeleri, sosyal paydaş haritası oluşturabilmeleri, İtibar Araştırmaları tasarımı konusunda yetkinliklerini artırmaları, etik, kurumsal yönetim, kurumsal sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik uygulamalarının itibar yönetimi ile ilişkilerini kurabilmeleri, itibar yönetiminin iş sonuçlarına etkileri konusunda örneklerle desteklenen verilere sahip olmaları, şirketlerin gündemine itibar yönetiminin alınabilmesini sağlayacak örneklere ve uygulamalara sahip olmaları, şirket yöneticilerinin ana performans göstergelerine itibar yönetiminin doğru entegre edilebilmesi ile ilgili bilgi sahibi olmaları ve bu bilgileri somut olarak iş yaşamlarına ve kişisel kariyerlerine taşıyabilmeleri” hedefleniyor.

Senin için
Tümünü göster
Bosch Siemens ve Profilo markaları yeni iletişim ajansını seçti

Markalar iletişim çalışmalarını Contactplus’a emanet etti...

Anadolu Efes’ten “Bir Kitap Da Sen Getir” Kampanyası

2024 yılının “Bir Kitap da Sen Getir” karşılaşması, Anadolu Efes’in...