Reklamların unutulmaz yüzleri

7 yıl önce

0

Reklamlarda yer alan ya da bir markanın yüzü olan isimler hiçbir zaman büyümüyor ya da yaşlanmıyorlar. Onları her zaman markanın kampanyasındaki yüzleriyle hatırlıyoruz.

Ancak zaman hala akıyor ve kimse için durmuş değil. Haliyle bizim paketlerde, afişlerde ya da reklam filmlerinde görmeye alışık olduğumuz isimler de zamanla büyümüş ve yaşlanmış. Bu kişilerin son halleri kimseye tanıdık gelmese de markaların yüzü olarak unutulmazlar.

Kinder Chocolate

1973'ten 2005'e kadar Kinder Chocolate'ın yüzü olan Günter Euringer 52 yaşında ve kameraman. Euringer'in aynı zamanda The Chocolate Boy isimli bir otobiyografisi de bulunuyor.

Kinder Chocolate

Markanın 2005'teki yüzü olan Josh Bateson Londra'da okuyor ve aynı zamanda model olarak çalışıyor.

Gerber

Anna Terner 5 yaşındayken fotoğrafı bir yarışmaya gönderilmiş ve bunun sonucunda Terner, Gerber bebek yemeği şirketinin logosu haline gelmiş. Yıllarca markanın reklam yüzü olan Terner, İngilizce öğretmenliği yapmış ve emekli olunca da fantastik kitaplar yazmaya başlamış.

Lego

1981 yılında örgülü saçlarıyla Lego için poz veren Rachel Giordano 2014 yılında 37 yaşındayken benzer pozu The Huffington Post için vermiş. Giordano şu an doktor.

Life

John Gilchrist 1972 yılında Life isimli kahvaltılık gevrek markasının reklamında yer almış ve sonrasındaki 12 yıl boyunca 200'den fazla reklamın yüzü olmuş. Ancak Gilchrist'in en popüler rolü Michael isimli çocuğu canlandırdığı kahvaltılık gevrek reklamı olmuş. New York'ta yaşayan eski reklam yıldızı şimdi de reklam sektöründe çalışıyormuş. 

Pepsi

90'ların sonu ve 2000'lerin başında yayınlanan Pepsi'nin reklamındaki kıvırcık saçlı kız şimdi 24 yaşında ve oyunculukla uğraşıyor. Aynı zamanda yetenekli oyuncu Jesse Eisenberg'in kardeşi olan Hallie Eisenberg, Broadway'de de sahne alıyor. 

Kaynak: Bright Side