artwork

Reebok, harekete geçirmeyi seviyor

8 yıl önce

0

Havalimanında yolda kalmış binlerce yolcuyu harekete geçirerek Reebok, Be More Human kampanyasını yeniden hayata geçirdi.

Geçtiğimiz hafta bilgisayar sisteminin çökmesi sonucu 2 000’den fazla uçuşun iptal edilmesiyle yolcular Delta hava yolunda mahsur kaldı. Bunu bir fırsat olarak gören Reebok, harekete geçerek yolculara sürpriz yapmak ve stres giderici çalışmalar yaptırmak için havalimanına iki antrenörünü gönderdi. Her yaştan 50’ye yakın yolcunun katıldığı çalışmada personelin bir kısmı bile yer aldı.

Antrenörlerin dışında Reebok tarafından gönderilen başka bir ekip de yolculara stres topları, sırt çantaları, tişörtler ve çok kullanımlık su şişeleri dağıttı. Uzun uçuş aralarını bekleyen ve susuz kalan yolcuların en fazla ilgi gösterdiği ürün de su şişeleri oldu.

Reebok’un CMO’su Yan Martin, markanın müşterilerini şaşırtmak ve mutlu etmek için her daim fırsatları kullandığını söyleyerek, “Alışılmışın dışına çıkmayı seviyoruz ve insanları hoşnut ederek veya harekete geçirerek şaşırtıyoruz,” ekledi.

Senin için
Tümünü göster
Castrol ilerlemenin olduğu her yerde

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticisi Castrol, yenilenen marka kimliğinin...