artwork

Puma ile antrenmanın yeri ve zamanı yok

9 yıl önce

0

2015 Sonbahar-Kış koleksiyonunda her zaman ve her koşulda antrenman yapmanın önemini vurgulayan Puma, outdoor uygulamalarıyla bu mesajın altını çiziyor. Levent’te kurulan özel uygulamalı otobüs durağı, şehir koşturmacası içinde antrenmana vakit bulamayan İstanbulluları spor yapmaya teşvik ediyor.

Yeni kampanyasında antrenman yapmanın kişisel özgüvene ve performansa olan katkısını anlatan PUMA, ‘Ne Pahasına Olursa Olsun’ sloganıyla tüketicisinin daha hızlı, daha güçlü ve daha tutkulu antrenman yapmak için kendine bir söz vermesini hedefliyor.

Firmanın marka yüzleri arasında, Atlet Usain Bolt ve global Barbados’lu şarkıcı Rihanna yer alıyor. İkilinin yer aldığı kampanya görselleri İstanbul’un dört bir yanında boy gösterirken, Levent MetroCity önündeki özel uygulamalı otobüs durağı, spor yapmaya vakti olmayan İstanbulluları karşılıyor.

Özel bir antrenman alanına dönüştürülen otobüs durağı, farklı spor disiplinlerini bir araya getiren tasarımıyla İstanbulluları aktif yaşama teşvik ediyor. Durağa yerleştirilen barfiks demirinde ter atan durak sakinleri, zemine uygulanan özel mat üzerinde yoga ve pilates yaparak rahatlıyorlar. Durak içinde yer alan kum torbasında boks figürleri çalışan ziyaretçiler, Rihanna’nın 2016 İlkbahar-Yaz sezonunda giyeceği boks ayakkabılarına hazırlık yapıyorlar.

Künye:

Reklamveren: PUMA

Reklamveren Yetkilisi: Bilgi Çavuşoğlu

Medya Planlama Ajansı: Zenith

Açıkhava Medya Planlama: Mehmet Onur Güngör, Mustafa Güler

Kreatif Reklam Ajansı: Hidden Track Creative

Baskı Merkezi: BBM

Açıkhava Yayınları Başlangıç Tarihi: 15 Eylül