artwork

Profesyoneller için “Go ve algı yönetimi”

10 yıl önce

0

İstanbul Go Okulu ve RNA Değişim Yönetimi, iş birliği yaparak iş dünyası profesyonellerine “esnek olmayı öğretmek” için Go & Algı Yönetimi Çalışması etkinliği düzenliyor.

Öncelikle kafalarda oluşabilecek “Go nedir?” sorusu için Go’nun siyah ve beyaz taşları temsil eden iki oyuncunun karşılıklı ve birer hamle sırayla oynadıkları bir strateji oyunu olduğunu belirtelim.

Sıklıkla Çin satrancı olan Xiangqi ile karıştırılan Go oyununun satrançtan farkını en iyi Rodney William Whitaker (aka Trevanian) Şibumi adlı romanında açıklamış: “Satranç tüccarların, Go ise filozofların oyunudur. Satranç bir çatışmaysa Go savaşın kendisidir.”

Peki bu oyun iş dünyası profesyonellerine ne kazandırabilir? Uzakdoğu’nun en köklü oyunu Go’yu öğrenirken Strateji, Algı Yönetimi, İletişim, Değişim Yönetimi, Liderlik gibi konularla bağ kurulabilir ve sabır, dikkat ve problem çözme konusunda kişisel gelişim sağlanabilir. Diğer oyunlardan farklı olarak Go, esnek olmayı öğretebilir.

Etkinlik 4 hafta süren seminerlerden oluşuyor. Seminerlere, insan kaynakları yönetimi, pazarlama ve satış-iş geliştirme alanında çalışan profesyoneller; kurumlardaki departman ve proje yöneticileri; strateji geliştiren orta ve üst düzey yöneticiler katılabilir.

Katılımın 8 kişiyle sınırlı tutulduğu çalışmanın ilk günü 23 Ekim. Etkinlikle ilgili ayrıntılı bilgi için buraya göz atabilirsiniz.

 

 

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...