artwork

Portfolyo Günü 7 Haziran’da

12 yıl önce

0

Portfolyo Günü, Reklamcılık Vakfı koordinasyonunda, Grafikerler Meslek Kuruluşu, Reklam Yaratıcıları Derneği, Miami AdSchool işbirliği ve Coca Cola’nın desteğiyle, 7 Haziran’da Mimarlar Odası İstanbul şubesinde düzenleniyor.

Etkinlik, reklamcı olmak isteyen gençlere yol göstermek, ilham vermek amacıyla, reklam yazarları, sanat yönetmenleri ve tasarımcılar ile gençleri buluşturacak şekilde tasarlandı. Reklam ustaları, İletişim, Güzel Sanatlar ve Görsel İletişim fakültelerinin 3. veya 4. sınıfında okuyan ve bir portfolyosu olan katılımcıların hem portfolyolarını değerlendirecek hem de yol gösterecek.

Etkinlik günü her katılımcının 3 farklı yaratıcı yönetmenle 15’er dakikalık görüşme fırsatı olacak. Ayrıca, Miami Ad School Istanbul, katılımcılar arasında en çok beğenilen 7 portfolyo sahibini ödüllendirecek; iki senelik eğitimlerine ve yaz okullarına burslu katılım imkånları sağlayacak.

Katılımcılar kimler?

Görkem Yeğin (41? 29!), Uğurcan Ataoğlu, (Alametifarika), Memed Erdener (Bağımsız Kreatif Direktör), Bülent Fidan (C4 Safari), Kerem Özkut (Concept), Deniz Mukan (Copy Club), Yeşim Demir (Demir Tasarım), Elif Önay (Draft FCB), Emre Senan (Emre Senan Tasarım ve Dan.), Ender Merter (Espas İletişim), Engin Kafadar (Grey), Kerem Kanık (Güzel Sanatlar Saatchi&Saatchi), Muzaffer Malkoç (iGOA), Cahit Işık (İstanbul Kültür Üni.), Can Apaydın (Lowe İstanbul), Haluk Mesci (Mahi Mahi), Sami Basut (Manajans), İdil Akoğul Ergülen (Markom/Leo Burnett), Kurtcebe Turgul (Medina Turgul DDB), Oğuzhan Akay (Movida Plus MAP), Alper Göker (Ogilvy&Mather) Olcayto Cengiz (Ping), Cevdet Kızılay (Publicis Yorum), Ali Musa Paça (Rabarba), Volkan Karakaşoğlu (TBWA\İstanbul), İrem Erman (Tribal DDB), Hakkı Mısırlıoğlu (UltraRPM).