artwork

Popüler markalar tek bir mobil platformda: ZUBİZU

8 yıl önce

0

Monitise‘ın tasarım stüdyosu CREATE, ZUBİZU uygulamasını tanıttı. Monitise tasarımıyla yeni bir yaşam tarzı olarak kullanıcılara sunulan ZUBİZU, 100’ün üzerinde popüler markayı tek platformda buluşturuyor.

Mobil teknoloji alanında faaliyet gösteren Monitise, Doğuş Müşteri Sistemleri’nin güncel trend ve zengin içeriklerini kullanıcılara ulaştıran yeni ZUBİZU mobil uygulamasının etkileşim ve görsel tasarımını yaptı.

Eğlence ve modadan, yeme içmeye kadar altı farklı kategoride kullanıcıyı geniş bir yelpazede, birçok popüler marka ile buluşturuyor. Kullanıcı deneyimi ve görsel tasarımı, Monitise’ın bu yıl kurduğu 20 kişilik CREATE tasarım stüdyosu tarafından yapılan ZUBİZU, yeni sade tasarımıyla büyük beğeni alırken, indirilmesi ve kullanılması son derece kolay bir uygulama olarak da dikkatleri üzerine çekiyor. iOS ve Android platformlarda kullanıcılarla buluşan ZUBİZU uygulaması, telefona ilk yüklendiği anda kullanıcıya sunduğu tanıtım ve üye olma sürecinden üye işyerlerinde yapılabilen mobil ödeme akışlarına kadar her etkileşimde, mobil kullanılabilirlik prensiplerine ve en son kullanıcı arayüzü tasarım trendlerine uygun olarak tasarlandı.

Senin için
Tümünü göster
Netflix Türkiye’ye karşı ayaklanma

Aynı yüzler, aynı hikayeler, aynı kalemler…...