artwork

PepsiCo’ya yeni kıdemli pazarlama direktörü geldi

9 yıl önce

0

2008 yılından beri PepsiCo İçecek Pazarlama Kıdemli Direktörü olan Deniz Aktürk Erdem, PepsiCo Doğu Avrupa Bölgesi İçecek Kategori ekibine Kıdemli Pazarlama Direktörü olarak katıldı.

Deniz Aktürk Erdem

Erdem, Pazarlama Kıdemli Direktörü olarak Pepsi, Pepsi Max, Pepsi Light, Pepsi Twist, Yedigün, Fruko, Lipton Ice Tea, Tropicana, Gatorade ve Rock Star markalarının stratejik ve operasyonel pazarlama görevini yürüttü.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Erdem, daha önce Unilever’de Türkiye ve bölgesel iş birimlerinde Marka, Satış Operasyon, Ticari Pazarlama, Bölgesel Ürün Geliştirme Merkezi yöneticiliklerini üstlendi. Dondurma, Ev Temizlik ve Gıda kategorilerinin Türkiye ve Bölgesel Pazarlama Direktörlüğü görevlerinde bulundu.

Unilever’de Türkiye, Rusya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Polonya ile Afrika ve Orta Doğu ülkelerini kapsayan coğrafyalarda deneyim kazanan Erdem, Avrupa Dondurma dondurma biriminde iş geliştirme projelerinde yer aldı.

PepsiCo’ya katılmadan önce ise, Fonksiyonel Gıda Platformu Afrika, Orta Doğu ve Türkiye Pazarlama Direktörlüğü görevini yürütüyordu.

 

 

Senin için
Tümünü göster
Netflix Türkiye’ye karşı ayaklanma

Aynı yüzler, aynı hikayeler, aynı kalemler…...