artwork

Özgür Alaz restoran açtı: chopStory

9 yıl önce

0

Dünyanın hızla büyüyen sağlıklı yemek trendi ‘chop edilmiş’ salatalar Türkiye’ye chopStory ile geliyor. Sağlık ve lezet düşkünü Özgür AlazBetül Aysel ve Aslı Aksu tarafından kurulan ve ilk şubesini 1 Aralık’ta Maslak Orjin Tower’da açan marka hızla büyümeyi hedefliyor. Marka 15 Aralık’ta Bulvar 216’da ikinci şubesini açmaya hazırlanıyor.

“İnce kesim lezzetler” sloganı ile yola çıkan chopStory’de, başta dünyanın en çok sevilen salataları olmak üzere, dürüm, sandviç, kahvaltı, cold-pressed tekniği ile hazırlanmış taze meyve suları ve sağlıklı tatlı seçenekleri müşterilerin beğenisine sunuluyor. chopStory’nin danışmanlığını Gordon Ramsey ile yaptığı çalışmalar ve Masterchef’ten tanıdığımız şef Murat Bozok yapıyor.

chopStory pek çok yönüyle alıştığımız restoranlardan farklı.  Gözünüzün önünde yapılan ince kesim “chopping” şovu ile lezzet ve görselliği birlikte sunuyor. chopStory mutfağında özel bıçaklar ile taptaze ürünler ince ince chop’lanarak tatların tam olarak karışması sağlanıyor,  lezzet harmonisi oluştururken ürünlerin yüksek besin değerleri de korunuyor. ‘İyi malzeme, iyi yemek’ felsefesini benimseyen chopStory’de her şey doğal, taze ve güvenilir üreticilerden tek tek seçiliyor.

chopStory’nin bir diğer farkı da başka yerde bulamayacağınız lezzetleri deneme şansı. Hardal otundan yedikuleye, yabani pirinçten taze kişnişe, cimcim karidesinden hakiki Kars gravyerine çok geniş seçenekelerden kendi yemeğinizi kendiniz yaratabiliyorsunuz. Ayrıca yemeklerinize sağlık katmak için arı poleninden chia tohumuna, zerdeçalden zahtere süper besinlerle yemeğinizi tamamlayabiliyorsunuz.

 

 

 

Senin için
Tümünü göster
Netflix Türkiye’ye karşı ayaklanma

Aynı yüzler, aynı hikayeler, aynı kalemler…...