artwork

Öyküler ve pazarlamanın ilişkisi ele alınacak

9 yıl önce

0

The Story of Storytelling: Öyküler ve Pazarlamanın ilişkisi The Web İstanbul Konferansı’nda ele alınıyor.

Dijital pazarlamada, sosyal medyada ve yeni ekonomide geleceğin trendleri, başarı öyküleri ve gücü; Avea ana sponsorluğunda düzenlenen The Web İstanbul Konferansı’nda masaya yatırılıyor.

Dijital pazarlama alanında faaliyet gösteren profesyoneller, medya temsilcileri, akademisyenler, iş dünyasının önde gelenleri ve dijital pazarlama iletişimine ilgi duyan ve sosyal medyayı aktif olarak kullananlar 4 Haziran Perşembe günü Esma Sultan Yalısı’nda Avea ana sponsorluğunda düzenlenecek The Web İstanbul Dijital Pazarlama Konferansı’nda bir araya geliyor.

Moderatörlüğünü ve açılış konuşmasını İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Fatoş Karahasan’ın üstlendiği, ana konuşmacının ise Marka Stratejisti Peter Economides’in olduğu konferansta Türk Telekom Grubu Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk, Unilever Türkiye Başkan Yardımcısı Şükrü Dinçer, Deneyim Tasarım Direktörü Daniel Harvey Sapientnitro, İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Yazar Celil Oker, Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Genel Müdürü Dr. Soner Canko, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Dç. Dr. Özgür Kasımay Çakır, Hikâye Anlatıcısı Judith Liberman, Dreamstalk Hayal Avcısı Semih Yalman, Anadolu Efes Kurumsal İletişim Müdürü Simge Balaban, Tarihçi ve Seyahat Yazarı Saffet Emre Tonguç, Gelecekhane Kurucusu Halil Aksu, SAP Hikaye Anlatıcısı Julie Roehm, katılımcılara dijital pazarlama alanındaki küresel trendleri algılayışlarına derinlik katarak Türkiye’deki mevcut durumu dünyadaki gelişmelerle kıyaslamalarına yardımcı olacak konuşmalar yapacak.

Etkinlik kapsamında düzenlenecek ve moderatörlüğünü Türk Telekom Grubu Entegre Bağlantı Yönetimi Direktörü Baran Yurdagül’ün yapacağı “Hikâyelerimizin Değişen Oyuncuları” konulu ilk panele ise TBWA İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Tuğyan Çelik, Microsoft Türkiye Kurumsal Mimarı Cem Çoban ve Sony PSE Ülke Müdürü Murat Küçüksaraç katılacak.

Moderatörlüğünü Yrd. Doç. Dr. Fatoş Karahasan’ın yapacağı “Duyuları Ateşlemek: 5 Duyu & 5 Uzman” konulu ikinci panelde ise Moda Tasarımcısı Bahar Korçan, Avea Dijital Bağlılık Müdürü Cenk Çelebioğlu, Rebul Genel Müdürü Kerim Müderrisoğlu, İmaj ve İletişim Danışmanı Suna Kabadayı, Yemek Stilisti ve Yazarı Aydan Üstkanat söz alacak.

Etkinliğin moderatörlüğünü üstlenen Yrd. Doç. Dr. Fatoş Karahasan etkinlikle ilgili olarak şunları söylüyor: “Öyküler, binlerce yıldır insanların beyinlerine, duyularına, duygularına, algılarına, düşüncelerine ve tercihlerine yön veriyor. Yaşananları gelecek nesillere aktarıyor; böylece toplulukların ve toplumların ortak değerler çerçevesinde bir araya gelmesine katkıda bulunuyor. Dijital dünyanın değiştirdiği düzende, öyküleri anlatanlar da anlatım biçimleri de değişiyor. Bu yüzden, yeni yapıda iletişim kurabilmek için, öykü anlatımının dinamiklerini anlamak bir zorunluluk haline geliyor.  The Web İstanbul konferansının bu seneki teması, ‘The Story of Storytelling’ kapsamında, beyin, duygular ve hormonlar alanında araştırma yapan akademisyenleri; Marka ve deneyim yönetimi  konusunda uzman yazar, danışman ve yöneticileri; duyulara erişerek çalışan tasarımcıları; Futurist’leri, Pazarlama dünyasının önde gelen isimlerini ve öykü yazarlarını bir araya getiriyor.  The Web İstanbul Konferansı insanların öykülerle kurduğu ilişkinin doğasına yakından bakmayı, iş dünyasını öykü anlatımının karmaşık dünyası hakkında bilgilendirmeyi  ve kendi öykülerini yazmalarına yardımcı olmayı hedefliyor.