artwork

“Nusr-Et dünyaya açılacak”

11 yıl önce

0

Yeme-içme, eğlence sektörüne 2012 yılında giriş yapan, hızla gerçekleştirdiği ortaklık ve satın almalarla 37 marka ve 75 lokasyonla sektörde önemli yer edinen D.ream (Doğuş Restaurant Entertainment and Management), Ankara’da Nusr-Et Steakhouse açılışını gerçekleştiriyor.

2010 yılında İstanbul’da şef Nusret Gökçe tarafından kurulan Nusr-Et Steakhouse 2012 yılında D.ream portföyüne katılmıştı. Nusr-Et Steakhouse, şimdi de Ankara Kavaklıdere’deki yeni yerinde hizmet vermeye başlıyor. D.ream CEO’su Levent Veziroğlu, Nusr-Et markasını dünyanın önemli metropollerine taşımak üzere çalışmalarını başlattıklarının bilgisini veriyor.

D.ream (Doğuş Restaurant Entertainment and Management) CEO’su Levent Veziroğlu ise açıklamasında “Ankara, Nusr-Et markası için İstanbul’dan sonra ikinci durak olacak. İstanbul Nispetiye Caddesi üzerinde Haziran ayında açtığımız restoranımız çalışmalarını çok başarılı şekilde sürdürüyor, mekanda ayda 25 binden fazla misafir ağırlıyoruz. Önümüzdeki dönemde Nusr-Et restoranı New York, Dubai, Londra gibi büyük metropollerde açma planımız var. D.ream olarak, Nusr-Et’i bu metropollerde bir Türk markası olarak konumlamak ve büyük bir başarı hikayesi oluşturmakta çok kararlıyız” ifadelerine yer verdi.

Nusr-Et Steakhouse, Ankara Kavaklıdere’de, açık ve kapalı alanları ile birlikte 1000 metrekarelik 2 katlı yeni mekanında, 350 kişilik kapasitesi ile Ocak ayında hizmet vermeye başladı.