artwork

N’oluyo platformunun yaratıcısı Ekran İşleri’ne yatırım desteği

8 yıl önce

1

“Televizyonun Sosyal Medyası”mottosuyla kullanıcıların karşısına çıkan ve TV izleyicilerinin en beğendikleri programları takip etmelerini sağlayan  N’oluyo platformunu hayata geçiren Ekran İşleri’ne, Yiğit Şardan ve profesyonel sosyal paylaşım platformu Linkedin’in eski Türkiye Bölge Yöneticisi Ali Rıza Babaoğlan’ın da katılımı ile 300 bin Dolarlık FF Serisi yatırımı yapıldı. Yapımcılara, yayıncılara ve diğer içerik sahiplerine özel TV odaklı dijital projeler geliştiren Ekran İşleri, bu yatırım desteğiyle birlikte N’oluyo uygulamasının gelişimine ivme kazandırmayı hedefliyor.

N’oluyo, kapsamlı bir TV rehberinden, 15.000’den fazla program için hatırlatma servisine, en yeni TV haberlerinden, eğlenceli oyunlara kadar televizyonu bilgisayarlarından ve akıllı telefonlarından ayrı düşünemeyenlerin ihtiyaçlarına çözümler sunuyor.

N’oluyo’nun periyodik olarak düzenlediği dizi testleri, televizyon izleyicilerinin izleme alışkanlıklarını ve beğeni trendlerini de ortaya koyuyor. Platformun akıllı telefon uygulaması Apple Store’da en çok indirilen TV ve film uygulamaları arasında yer alıyor.

Web: http://noluyo.tv

App Store: https://appsto.re/tr/pbSN0.i