artwork

Nişantaşı Üniversitesi genç iletişimciler için Bersay’la anlaştı

10 yıl önce

0

Nişantaşı Üniversitesi, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında genç iletişimcilerin eğitimi için Bersay İletişim Grubu ile işbirliği yapacak.

Bersay İletişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Arın Saydam ve Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerem Alkin

İmzalanan protokol çerçevesinde üniversitenin 4 yıllık “Yeni Medya” lisans programı ile 2 yıllık “Halkla İlişkiler ve Tanıtım” meslek yüksekokulu programlarının içeriği Bersay İletişim Grubu tarafından denetlenecek, eğitim programları ortaklaşa yürütülücek.

Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerem Alkin, The Holmes Report’un “Türkiye’nin En İyi İletişim Danışmanı” seçtiği Bersay İletişim Grubu ile Üniversitesinin gerçekleştireceği işbirliğiyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Bugün artık üniversitelerin en temel ihtiyacı sektörle iş birliği yapmaktır. Biz de Nişantaşı Üniversitesi olarak her sektörün en iyileri ile üniversitemizi buluşturup birlikte ders programlarını ve içeriklerini gözden geçirip yeniliyoruz. Bir anlamda sektörün ders programlarımızı denetlemesini istiyor, içeriğe katkı vermelerine olanak sağlıyoruz. Bünyesinde İletişim Enstitüsü de bulunan Bersay bu açıdan bizim için çok iyi bir partnerdir.”

 

 

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...