artwork

Neymar, Dünya Kupası sponsoru Castrol’ün yüzü oldu

10 yıl önce

0

Brezilyalı yıldız Neymar, 2014 FİFA Dünya Kupası kampanyası için Castrol’ün marka elçisi oldu.

2014 FİFA Dünya Kupası Resmi Sponsoru Castrol, Barcelona futbol kulübünün Brezilyalı forvet oyuncusu Neymar ile anlaşma imzalayarak küresel bir ortaklığı başlatmış oldu. Uluslararası futbol yıldızı ve madeni yağ markası Castrol arasındaki anlaşma 12 ay boyunca devam edecek. Neymar, markanın Nisan ayında gerçekleştireceği, Dünya Kupası özel etkinliğinin de marka yüzü olacak.

İşbirliği anlaşması Wasserman Medya Grup’tan Rhodri Burgess danışmanlığında imzalandı. Burgess, daha önce Cristiano Ronaldo, Cafu ve Marcel Desailly ile de anlaşma sağlamıştı.

Castrol Küresel Pazarlama Başkan Yardımcısı A. S. Ramchander, konuyla ilgili olarak; “Castrol olarak Neymar ile çalışacağımız için çok heyecanlıyız. Tıpkı Castrol’ün motor her çalıştırıldığında ürettiği yağlardan en yüksek performansı beklemesi gibi Neymar da, oynadığı her maçta kendisinden en iyi performansı bekliyor. 2014 FIFA Dünya Kupası™ bizim açımızdan üstün performansa, yenilikçiliğe ve futbola duyduğumuz tutkuyu birleştirmek için mükemmel bir fırsat” dedi. Neymar ise yeni ortaklıkla ilgili şöyle konuştu: “Bu heyecan verici yeni projede Castrol ile çalışacak olmak beni çok mutlu etti; ortaklığımızın performansımı yeni bir seviyeye taşımamı sağlayacağını umuyorum” yorumunu yaptı.

 

Sektörden Haberler
Tümünü göster
Castrol, Motobike İstanbul 2024’te motosiklet severlerle buluştu

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticisi Castrol, 20-23 Mart tarihleri...

Castrol ilerlemenin olduğu her yerde

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticisi Castrol, yenilenen marka kimliğinin...

Castrol marka kimliğini yeniledi

Castrol 125’inci yılında mobilite ve teknoloji yatırımlarıyla büyüyecek Castrol’ün odaklandığı...