Netflix sanal gerçekliğe hazırlanıyor

7 yıl önce

0

Netflix'in CEO'su Reed Hastings şirketin "öğrenme ve adapte etme" stratejisi kapsamında sanal gerçekliğe de geçiş yapacağını açıkladı.

Hastings şirketin ve teknolojinin geleceğini öngörmenin zor olduğunu söyledi ve DVD kiralama işinden bu aşamaya gelene kadar daima teknolojiye açık bir şekilde ilerlediklerini belirtti. 

Mobile World Congress'te BBC Radio 4 sunucusu Fancine Stock'a konuşan Hastings "Yaptığımız şey, ne olacağı konusunda belirli bir görüşü yerine getirmek yerine, öğrenmeye ve uyarlamaya çalışmaktır. Eğer sanal gerçeklik bu şekilde devam edecekse biz de bu teknolojiye adapte olacağız veya bu kontakt lenslerle ilgili bir yenilik olacaksa ona da adapte olacağız" şeklinde konuştu.

Netflix'in dünya çapında güçlü bir şekilde büyüdüğünü dile getiren Hastings, şirketin gittikçe daha da belirginleşeceğini söyledi. Mobile de değinen Hastings, "Afrika, Orta Doğu ve Asya"da mobil kullanımının da son derece iyi olduğunun altını çizdi ve HDR teknolojisi bulunan LG'nin telefonlarıyla da bir ortaklıklarının olduğunu belirtti. 

Söyleşi esnasında Hastings "Netflix and chill" kavramının internet ortamında popülerleşmesi için şirket tarafından ödeme yapıldığının da söylentiden ibaret olduğunu dile getirdi.

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...