artwork

Mynet, Content Studio ile markalı içerik üretecek

9 yıl önce

0

Mynet, sektördeki native reklam üretim ve yayım ihtiyacına cevap vermek üzere, kullanıcı erişim gücünü 15 yıllık editorial uzmanlığıyla birleştiren Mynet Content Studio’yu hayata geçiriyor. Türkiye’de “content studio” kuran ilk yayıncı olan Mynet, bu girişimiyle sektöre öncülük ederken markaların native reklam ihtiyaçları için yapımcı ve yayıncı çözüm ortağı olmayı hedefliyor.

Sosyal medya fenomenleri, bloggerlar, video prodüksiyon ekibi ve uzman editörlerden oluşan 9 kişilik yaratıcı kadrosuyla Mynet Content Studio, markaya özel native reklam içerikleri üretiyor ve içeriğin dağıtımını gerçekleştiriyor.

Video ve yazılı içeriklere yerleştirmek üzere, içeriğin doğasına uygun, markaya özel markalı içerikler üretiliyor. Video prodüksiyon ekibi ile ihtiyaca uygun in-door, out-door ve masaüstü native video reklamları hazırlanıyor. Uzman editör kadrosuyla marka ihtiyacına yönelik makale, liste, quiz ve galeri içerikleriyle birlikte sunulabilecek native reklamlar üretiliyor.

Hazırlanan native reklamlar, Mynet’in yüksek kullanıcı erişimi ile hedeflenen kitlelere ulaştırılıyor. Aylık aktif 16 milyon tekil ziyaretçiye sahip Mynet.com web platformu ve 6 milyonun üzerinde takipçiye sahip Vine, Twitter, Facebook, Instagram hesapları ile marka müşteriler ile buluşuyor.

Detaylı performans takibi

Reklamın hazırlanmasından kullanıcıya ulaştırılmasına kadar tüm süreci üstlenen Mynet Content Studio, reklam yatırım performansının ölçümlenebilmesi için detaylı rapor paylaşımları yapıyor.