artwork

MixxAwards Türkiye 2014’e başvurular için son hafta

9 yıl önce

0

IAB Türkiye‘nin düzenlediği, dijital reklamların ödüllendirildiği ve bu sene 5. yılını kutlayan MixxAwards Türkiye 2014’e başvurular için son haftaya girildi. Yarışmanın son başvuru tarihi 9 Ocak 2015.

Başvuruların ön elemeleri 16- 26 Ocak tarihleri arasında internet ortamında gerçekleşecek. Ön elemenin ardından finale kalan çalışmalar arasından, 30-31 Ocak tarihlerinde IAB Türkiye Başkan Yardımcısı Neslihan Olcay’ın başkanlığında toplanacak olan ana değerlendirme jürisi, kazanan çalışmaları belirleyecek.

Bu yılki reklam kampanyasının teması “Dijital Masal Anlatmaz” olan MixxAwards Türkiye 2014’ün Lider Destekçileri Sahibinden.com ve Turkcell Superonline olurken, Başarı Destekçisi ise MedyaNet oldu. Yarışmanın ödül töreni Canlı Yayın Sponsoru Pozitif TV’nin desteğiyle canlı olarak yayınlanacak.

MixxAwards Türkiye’ye başvurular www.mixxawards-tr.org üzerinden yapılabiliyor.

Ödül töreni 18 Şubat’ta FourSeasonsBosphorus’ta gerçekleştirilecek olan MixxAwards Türkiye 2014’teki toplam 28 kategori “Araç, Yöntem ve Platformlar” ile “Stratejiler ve Hedefler” olmak üzere iki ana bölüme ayrıldı. Her kategoride Altın, Gümüş ve Bronz Mixx ödülleri verilecek. Kategori birincileri arasından “Yılın En İyisi” seçilecek.

Geçtiğimiz sene 596 çalışmanın katıldığı MixxAwards’da, kazanan projelerin birçoğu uluslararası arenalardan da ödüllerle dönerken, iki çalışma ise IAB ABD’nin hazırladığı Global Insights Report (www.iab.net/globalinsightsreport) ’da yer aldı.

Mixx’te ödül alan çalışmalar hakkında bilgi almak için MixxAwards Türkiye 2013 Jürisi’nin katkılarıyla hazırlanan Mixxİçgörü Raporu’nu (www.mixxicgoruraporu.org) inceleyebilir, başvuru kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgi için MixxAwards Türkiye sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...