artwork

MixxAwards 2014 ödül töreni için geri sayım başladı

9 yıl önce

0

IAB Türkiye tarafından bu sene 5. kez düzenlenen ve dijital pazarlama iletişimi sektörünün en iyilerinin belirlendiği MixxAwards Türkiye 2014 yarışmasının jüri değerlendirmesi sona erdi.

MixxAwards Türkiye 2014’ün  başvurularının ön elemeleri 16-26 Ocak tarihleri arasında internet ortamında gerçekleşti. Ön elemenin ardından finale kalan çalışmalar arasından, 30-31 Ocak tarihlerinde IAB Türkiye Başkan Yardımcısı Neslihan Olcay’ın başkanlığında toplanan ana değerlendirme jürisi kazanan çalışmaları belirledi.

18 Şubat’ta FourSeasonsBosphorus’ta gerçekleştirilecek olan, MixxAwards Türkiye 2014 Ödül Töreni’nde kategorilerde Altın, Gümüş ve Bronz Mixx ödülleri ile “Yılın En İyisi” ödülü sahiplerini bulacak. MixxAwards’da, “Araç, Yöntem ve Platformlar” ve “Stratejiler ve Hedefler” ana başlıkları altında 28 kategori bulunuyor. Ödüller ajans ve reklamverenlere birlikte veriliyor.

Bu yılki reklam teması “Dijital Masal Anlatmaz” olan MixxAwards Türkiye 2014’ün Lider Destekçileri Sahibinden.com ve Turkcell Superonline, Başarı Destekçileri MedyaNet ve Sözcü.com.tr, IAB Europe Protokol Destekçisi ise Milliyet.com.tr oldu. Ayrıca sektör kuruluşları da her zamanki gibi Mixx’e katkıda bulunuyorlar. Canlı Yayın Sponsoru olarak Pozitif TV’nin yer aldığı organizasyon, Gramafon, İltek, Karbonat, Project House ve YouthRepublic’in katkılarıyla gerçekleşiyor.