artwork

Midas Awards’tan Türkiye’ye 4 ödül

11 yıl önce

0

Dünyanın global ölçekteki tek finansal reklam ve pazarlama ödülü olan Midas Awards‘ta 2012 yılının kazananları belli oldu. Uluslararası finans dünyasında bölgesel, ulusal sınırları kaldırarak kurumsal iletişime ve reklamcılığa gerçek bir bakış açısını sağlamayı hedefleyen yarışma; bankacılık, borsa, sigorta, yatırım fonu, kredi kartı, gayrimenkul, muhasebe ve danışmanlık sektörlerindeki reklamları ödüllendiriyor.

Bu yılki Midas Awards’ta, Grand Midas, 26 Altın Külçe, 46 Gümüş Külçe ödüllerinin verilmesinin yanı sıra 63 finalist de ödüllendirildi. Yarışmanın büyük ödülü Grand Midas‘ı, Santam Insurance için yaptığı ve içerisinde Sir Ben Kingsley’nin yer aldığı “Back at Ya” kampanyasıyla King James Cape Town ajansı kazandı.

Türkiye’den üç ajans, bu yıl Midas Awards’tan dört ödülle döndü. 41? 29!, DenizBank için hazırladığı “Facebook Bankacılığı” kampanyasıyla “Elektronik Bankacılık” kategorisinde Altın Midas‘ın sahibi oldu. Ajans, DenizBank için hazırladığı aynı kampanyayla “Sosyal Medya” kategorisinde Gümüş Midas ödülünü aldı.

Türkiye’den Midas Awards’tan ödül kazanan diğer iki ajans Publicis Yorum ve Voden oldu. Publicis Yorum, Uluslararası Akbank Caz Festivali için hazırladığı “Şehrin Caz Hali” isimli kampanyayla “Sponsorluk” kategorisinde Gümüş Midas‘ı ülkemize getirdi. Voden dijital ajansı ise, VakıfBank‘ın Facebook için hazırladığı “Facebook 82. İl oluyor” kampanyasıyla “Sosyal Medya” kategorisinde Gümüş Midas ödülünün sahibi oldu.

Türkiye’den ödül kazanan kampanyalar:

Deniz Bank “Facebook Bankacılığı” – 41? 29!

 

Akbank “Şehrin Caz Hali” – Publicis Yorum

 

VakıfBank “Facebook 82. İl Oluyor” – Voden