artwork

MEC kurumsal kimliğinde yeniliğe gidiyor

11 yıl önce

0

Global medya ajansı MEC, kuruluşunun onuncu yılında kurumsal kimliğinde yeniliğe gidiyor. Dünya genelinde 250’ye yakın ofisi olan medya ajansının yeni logosu WPP ajansı olan Lambie-Nairn tarafından tasarlandı.

“Şirketimizin yenilenen marka kimliğini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz” diyen MEC Türkiye Genel Müdürü Banu Tekin Işıltan‘ın konuya ilişkin açıklaması şöyle:

“MEC lansmanı bundan tam 10 yıl önce yapılmıştı. Bugün marka kimliğimizdeki bu değişim, hem hızla değişen medya ortamını, hem ajansımızın 10 yıllık süre zarfındaki değişimini, hem de önümüzdeki 10 yılı ve sonrasını nasıl planladığımızı sembolize etmesi anlamında çok önemli.

Baştan sona yenilenen marka kimliğimizin farklı, cesur ve ilham verici olduğuna inanıyoruz. Ve ümit ediyoruz ki bu değişim en değer verdiğiniz iş ortaklarından biri olma hevesimize dair de net işaretler veriyordur.

Marka kimliğimizde, logomuz da dahil olmak üzere, birçok değişiklik yaptık. Yeni logomuz sade, siyah-beyaz, kuvvetli ve kendinden son derece emin. Çok yakında yeni görüntümüzle oluşturulmuş sunum ve diğer materyallerimizi de göreceksiniz.

Eminiz ki bütün bu değişiklikler sizler için oluşturduğumuz ve oluşturmaya devam edeceğimiz fikirlere daha da güç katacak.”

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...