artwork

L’Oreal’in yeni yüzü Susan Sarandon oldu

8 yıl önce

0

69 yaşındaki oyuncu ve insan hakları aktivisti Susan Sarandon, L’oreal markasının elçisi oldu. Oyuncu; güzellik, kilo ve yaş konusunda takıntısıyla ün yapmış Hollywood’da, yaş ayrımcılığına karşı savaş açan L’Oreal’le birlikte hareket edecek. L’Oreal daha önce de 60 yaşını aşmış ünlü kadınlarla benzer çalışmalar yapmıştı. Ünlü aktrisin, marka elçi selefleri arasında 70’er yaşındaki Helen Mirren’le, Diane Keaton ve 78 yaşındaki Jane Fonda var.

Endüstrideki gençlik takıntısına savaş açmasına rağmen, markanın geçmişte ikiyüzlülükle suçlandığı da olmuştu. Bunun en ünlü örneği, 2014 Altın Küre Ödülleri’nde gösterilen bir L’Oreal reklamında, markanın o zamanki elçisi Diane Keaton’ın kırışıklıklarına aşırı derecede photoshop uygulanmış olmasıydı.

Susan Sarandon, LGBTİ hakları ve ekolojik sorunlar için yaptığı çalışmalarla da tanınıyor. L’Oreal’le yaptığı işbirliği için: “ L’Oreal, kadınların güçlendirilmesinde ve geliştirilmesinde her zaman lider bir konumda olmuştur. Markanın sloganı ‘Çünkü ben buna değerim.’ i ilk duyduğumda, neden her zaman iyi görünmemizi anlatan en iyi cümle olduğunu düşünmüştüm. Kadınlara kendi hayatlarının ve kararlarının hakimi olmaları mesajını veriyor. Güzellik içten gelir, bu ruh haliyle alakalıdır. L’Oreal Paris kadınının temsilcisi ve bu mesajın bir parçası olduğum için gurur duyuyorum.” dedi.

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...