artwork

LINE ve UNICEF Küresel Ortaklık Anlaşması imzaladı

9 yıl önce

0

Mobil platform LINE ve Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu UNICEF küresel ortaklık anlaşması imzaladı. UNICEF-LINE ortaklığı, stratejik olarak UNICEF’in aralarında ABD, Almanya, Endonezya, Fransa, Hindistan, İspanya, Japonya, Kore, Malezya, Tayland ve Tayvan’ın olduğu 11 ülkedeki küresel merkezleri tarafından eş zamanlı yönetildi. Bu stratejik ortaklık ile UNICEF ve LINE rekabetçi gücü olan bir marka değeri yaratarak etkili şekilde bağış toplamayı amaçlıyor.

LINE karakter lisanslamayı kullanıp, en ünlü karakteri Brown’un UNICEF logolu pelüş oyuncak ve kupalarını üreterek satmayı planlıyor. Ayrıca LINE dijital sticker’lar geliştirip satarak bağış toplamaya yardım edecek. Bunlara ek olarak “Free Coin” olarak bilinen LINE’ın sanal parası da bağış toplamaya destek olacak. LINE, çeşitli halkla ilişkiler ve pazarlama aktiviteleriyle birlikte üç yıl içinde en az 3 milyon dolar (3.3 milyar Güney Kore Wonu) bağış toplamayı bekliyor.

Küresel ortaklık kapsamında UNICEF ve LINE tarafından toplanan bağışlar sağlık, beslenme ve temel eğitim konuları başta olmak üzere, gelişen ülkelerdeki çocuklara yardım etmek için kullanılacak.

 

 

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...