artwork

Kinder Chocolate marka yüzünü arıyor

9 yıl önce

3

Kinder, paketlerinin üzerinde yer alması için ilki geçen yıl yapılan yarışmanın ikincisini yapıyor. Kinder Chocolate minikleri ve ailelerini sevindiren yarışmanın ikincisini düzenliyor. Kinder Chocolate paketleri, yarışmaya katılan çocuklar arasından halk ve jüri oylaması ile seçilecek on çocuğun gülen yüzlü fotoğrafları ile satışa sunulacak.

Kinder Chocolate üzerinden Baybars Pakel’li Inception etkisi.

Çocukları gülümsetmeyi en önemli önceliği olarak belirleyen Kinder Chocolate, çocukların gülen yüzlü fotoğraflarını paketlerine taşıyacak ve çocukların mutluluğunu tüm Türkiye’ye yaymaya çalışacak. Yarışmaya 3 – 12 yaş arası çocuklar katılabilecekler. Yarışma sonucunda Türkiye’de piyasaya sürülecek Kinder Chocolate, paketlerini yarışmayı kazanan çocukların fotoğrafları ile satışa sunacak. Böylece aileler, çocuklarının Kinder Chocolate’ın yeni yıldızı olmasına tanıklık edecek. Kinder Chocolate paketlerini benim çocuğum süslesin diyen aileler, 26 Kasım tarihine kadar çocukların fotoğraflarınıFacebook sayfasındaki uygulamadan veya www.kindercocuklari.com adresindeki adımları tamamlayarak yükleyebilecek.

Geçen yılın kazananı Ceren Bal

İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen yarışma ile ilk defa Kinder Chocolate paketleri üzerinde Türk çocuklarının fotoğrafları yer aldı. Ailelerin ve çocukların büyük ilgi gösterdiği yarışmanın kazananı Mersin’den Baybars Pekel ve Muğla’dan Ceren Bal olmuştu. Binlerce miniğin fotoğraflarıyla katıldığı yarışmada 75 binin üzerinde kullanılan oylar sonucunda birincilerin fotoğrafları Kinder Chocolate paketlerini süslüyor. Bu yıl ikincisi düzenlenecek yarışma ile Kinder Chocolate paketleri yarışmayı kazanacak on çocuğunun fotoğraflarıyla satışa sunulacak.