artwork

Kim Kardashian’dan mobil oyunu ve sosyal medya üzerine

9 yıl önce

0

Reality TV yıldızı Kim Kardashian Cannes Lions Yaratıcılık Festivali’nde ana sahnede olmayabilir ancak onun oturumu festivalin en konuşulan olaylarından biriydi.

Yıldızın kült bir görüşü olduğu ve markalaşma konusunda çok başarılı olduğu göz ardı edilemez. Özellikle milyon dolarlar kazandığı mobil oyununun bu kadar popüler olmasında oyununda kullanıcılara Hollwood hayatının yaşatılmasının etkisi büyük. Glu Mobile tarafından geliştirilen mobil oyunda sanal bir Kim Kardashian karakteri kullanıcıları Hollwood dünyasında yolculuğa çıkarıyor.

Girişimci kimliğiyle festivalde yer alan Kardashian ücretsiz oyundan ne kadar kazandığını açıklamasa da 90 milyon milyon satın almanın gerçekleştiğini duyurdu.

Kim Kardashian söyleşi sırasında gelen sosyal medya stratejiniz nedir? sorusuna “Bir stratejiye ya da bir takıma sahip değilim. Bunu yapanları da eleştirmiyorum ama özgün de bulmuyorum” yanıtını verdi. Yıldız özellikle Instagram’da kendine has bir tarz oluşturdu ve bu mecrada paylaştığı fotoğraflar popüler oldu. Ayrıca promosyon amaçlı Instagram mesajlarından nefret ettiğini de konuşmasında söyledi. Kardashian, Instagram üzerinden hoşuna gitmeyen bir şeyin tanıtımını yapmayacağını ve bu yüzden takipçileriyle sağlıklı bir iletişim kurduğunu söyleyerek, “Instagram’daki promosyon paylaşımlarına dayanamıyorum. Eskiden yaptığım bazı hatalar vardı” ifadesini kullandı.

Moda tasarımcısı Karl Lagerfeld’le ortaklık yapan Kardashian, “Oyun işine kocam Kanye West sayesinde girdim. O bana bunun eğlenceli ve havalı olacağını söyledi. Yoksa kafamda hiç böyle bir fikrim yoktu” dedi. Öte yandan Kardashian, sürekli seyahat etmesi ve yatırımları hakkında, “Tam zamanlı bir işte çalışıyormuş gibi hissediyorum ve bunu çok ciddiye alıyorum” dedi.

 

 

 

 

 

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...