artwork

KIA Türkiye’nin kurumsal web sitesi yenilendi

10 yıl önce

1

KIA Türkiye,  directComm tarafından yenilenen kurumsal web sitesiyle farklı bir kullanıcı deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Kullanıcı UX testleri ve kullanıcı lokasyon araştırmaları sonuçları değerlendirilerek, directComm tarafından hayata geçirilen web sitesine büyük görseller ve uyumlu renkler hakim.

Grid yapı ile kurgulanan sitenin her aşamasında kullanım kolaylığına önem verilmiş. Yenilenen sitede yeni ziyaretçilerin aradıkları özelliklere uygun aracı bulabilmeye yardımcı olabilmek için “Sana uygun KIA’yı bul”, KIA sahiplerine araçlarının bakım randevusunu online alabilmek için “Online Servis Randevusu”, araç bakımlarının fiyatlarını önceden öngörebilmek üzere “Bakım Konfigüratörü” modülleri geliştirilmiş. KIA otomobil modellerinin iletişimi için iç ve dış dizayn görselleri, güvenlik öğeleri, renk ve 360 derece görselleri ile desteklenirken; kullanıcıların aradıkları bilgiye kolayca ulaşması için de web sitesi arama modülü “Size nasıl yardımcı olabiliriz?” aracı olarak sayfanın üst kısmına yerleştirilmiş.

Sitenin yeni bir başka özelliği de kampanya ve model sayfalarından kullanıcılara özel teklif, remarketing  ve kişisel iletişim CRM altyapısının olması.

Responsive bir tasarım yapısı kullanılarak her yerden, her platformdan kolaylıkla ulaşılabilirliği sağlanan KIA Türkiye web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...