artwork

İTÜ için Tasarım Kulübü, Saffron CEO’sunu ağırladı

8 yıl önce

0

‘Her alanda tasarımın etkisini’ göstermek amacıyla kurulan ve İTÜ (İstanbul Teknik Üniversitesi) öğrencilerini bu alanda bilinçlendirmeyi hedefleyen İTÜ için Tasarım Kulübü, alanında uzman isimlerle gerçekleştirdiği söyleşilerine devam ediyor.

Mayıs ayında beşincisi düzenlenen tasarım buluşmasının konuğu ise Türkiye markasının (Türkiye Gücünü ve Potansiyelini Keşfet – Turkey Discover the Potential) çalışmalarını yapan Saffron Marka Danışmanlığı şirketinin global CEO’su Jacob Benbunan oldu.

Benbunan, ‘İddialı Markalar İçin Ezberbozan Düşünme’ başlıklı söyleşisinde etkili marka olmanın sırlarından bahsetti. Teknoloji ve tasarım firmalarının nasıl markalaşacağını da anlatan Benbunan konuşmasında, Türkiye markasının oluşma sürecini aktardı ve girişimcilerin markalaşma sürecine destek olmak amacıyla kurduğu yeni inisiyatifi ‘Brand Angels’a değindi.

Diğer taraftan İTÜ’lü genç tasarımcılar, üniversite dışındaki gençlerle bir araya gelerek tasarım odaklı bir sivil toplum kuruluşunun temellerinin hazırlıklarını tamamlamak üzere olduklarını bildirdiler.

 

Senin için
Tümünü göster
Netflix Türkiye’ye karşı ayaklanma

Aynı yüzler, aynı hikayeler, aynı kalemler…...