artwork

Instagram’da aşk, bir başka

8 yıl önce

0

Instagram profillerinde bu hafta fotoğraf çekmeyi bir adım daha ileriye götürmüş bir kullanıcının profiline baktık. İyi ki de bakmışız çünkü aşkın en minik halini de bu profilde yakaladık.

Bu hafta Hilal Yılmaz‘ın birbirinden etkileyici fotoğraflarına tutulup kaldık. Sosyal Medya Uzmanı olarak çalışan Hilal, bir yandan da fotoğrafçılıkla uğraşıyor. Çektiği fotoğraflarla fotoğraf sanatına yakınlığını anladığımız Hilal’in hesabındaki fotoğraflara bakarken biraz daha aşağılara inerseniz bir dönem ufak maket adamlarıyla çektiği fotoğraflarla aşka bakış açısını da görmüş olursunuz.

Bir adam ve kadın figürünü kullanarak aşkı, fotoğrafın öznesi yapan ve şu anda Estee Lauder Companies Türkiye ofisinde Corporate Social Media Executive olarak çalışan Hilal Yılmaz daha önce de Radikal, Alafortanfoni ve Starcom Mediavest Group‘ta görev almış.

Kendisinin profilinde gezmek ve bahar havalarına yakışır türden bir aşka şahit olmak isterseniz https://www.instagram.com/hilalyyilmaz/ adresini ziyaret edebilir, Instagram’da takip edebilirsiniz.

Not: Eğer sizin de etrafınızda böyle şekilli Instagram hesapları varsa, bize yazın campaigntr.com’da yer verelim.