artwork

Instagram, Business Profiles’ı piyasaya sürüyor

8 yıl önce

0

Instagram, küçük şirketlerin kendilerine profil yaratıp tanıtımlarını yapabilmeleri ve aynı zamanda kullanıcılar hakkında bilgi toplayabilmeleri için yeni araçlar geliştirdi.

Fotoğraf paylaşım uygulamasının Avrupa’da piyasaya sürdüğü Business Profiles (Şirket Profilleri), küçük şirketlerden oluşan 200 000 reklamcıya hizmet vermeyi amaçlıyor.

Profiller, şirketlere Instagram’daki kullanıcılara şirket olduklarını ve “kişiler” tuşunu kullanarak onlara ulaşabilmeyi sağladıklarını hızlı bir şekilde bildirmelerini sağlıyor.

Bu arada, Insights aracı, markaya Instagram’da yaptıklarının işe yarayıp yaramadığını kontrol edebileceği birtakım ölçübilimleri kullanmayı da sağlıyor.

The Promote özelliği, şirketlere verimli çalışan ve reklam şeklinde yeni müşterilere ana şirket Facebook’un hedef ve ölçüm araçlarını kullanarak ulaşabilecekleri paylaşımların tanıtımını yapma olanağını veriyor.

Instagram EMEA’nın marka gelişim başı olan Amy Cole, “Toplumumuzdaki en yaratıcı ve yenilikçi şirketlerin bazıları küçük olanlar ve bu platformu kullanarak büyüyen ne kadar çok şirketin olduğunu görmek inanılmaz,” diyerek, Instagram’ın onlar için daha iyi çalışmasını istiyoruz, bu nedenle karşılaştıkları zorlukları ve hangi araçlara ihtiyaç duyduklarını anlayabilmek için onların geri dönüşümünü dikkatle dinledik,” diye ekliyor.

Senin için
Tümünü göster
Castrol ilerlemenin olduğu her yerde

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticisi Castrol, yenilenen marka kimliğinin...