artwork

ING Bank, “Kayıp Nesil Olmasın” diyor

8 yıl önce

0

ING Bank Türkiye’nin 172 çalışanı, 15 Kasım Pazar günü düzenlenen İstanbul Maratonu’na katılarak, UNICEF tarafından yürütülen “Kayıp Nesil Olmasın” programına destek vermek için koştu. ING Bank gönüllülerinin oluşturduğu “Turuncu Kalpler” ekibi adına toplanan bağışlar, Türkiye’de ikamet eden Suriyeli mülteci çocukların geleceğe daha umutla bakmasına katkı sağlayacak.

Maratona katılan ING Banklı “Turuncu Kalpler”, Unicef’in Türkiye’de zorlu şartlarda ikamet eden Suriyeli mülteci çocukların temel haklarının korunması ve geleceğe yönelik umutlarının tazelenmesi için yürüttüğü “Kayıp Nesil Olmasın” programına katkı sağlamak amacıyla bağış topladı. ING Bank çalışanlarının topladığı bağış tutarı kadar ING Grubu da katkı sağlayacak ve programa aktarılacak destek ikiye katlanacak.

Her yıl çeşitli organizasyonlarda iyilik için koşan “Turuncu Kalpler” geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen İstanbul Maratonu’na yaklaşık 500 ING Bank çalışanı olarak katılmış ve yine Unicef Türkiye işbirliğinde yürütülen bir proje olan Kahramanmaraş’taki Okul Öncesi Eğitim Merkezi’nin geliştirilmesine katkı sağlamıştı. Soma’daki maden kazasından sonra bölgeye fon sağlamak amacıyla da koşan “Turuncu Kalpler” Bozcaada ve Runatolia koşularına da katılarak bağış toplamıştı.

Senin için
Tümünü göster
Bosch Siemens ve Profilo markaları yeni iletişim ajansını seçti

Markalar iletişim çalışmalarını Contactplus’a emanet etti...

Anadolu Efes’ten “Bir Kitap Da Sen Getir” Kampanyası

2024 yılının “Bir Kitap da Sen Getir” karşılaşması, Anadolu Efes’in...