artwork

İlham verici 10 yazı tipi

8 yıl önce

75

Yeni yazı tiplerine ihtiyaç duyuyorsanız eğer, Design Taxi’nin  Envato Elements sayfasından seçerek derlediği bu 10 yazı tipi oldukça hoşunuza gidebilir.

Zarif ve elle çizilmiş hatlara sahip olanlardan kalın ve düz yazı tiplerine kadar aşağıdaki bu 10 yazı tipi size ilham verebilir.

1. Sovereign

Design District tarafından tasarlanan Sovereign harf tipi, kalın ve modern bir görünüm vermeyi düşündüğünüz projeler için ideal yazı tipi. Ayrıca marka çalışmalarının tasarımları, etiketleri ve broşürleri için çok uygun bir yazı tipi.

2. Hitchcut

Simon Stratford tyarafından yaratılan Hitchcut, İngiltereli yapımcı ve yönetmen Alfred Hitchcock’un Vertigo filminden esinlenerek tasarlanmış. Yönetmenin adına da gönderme yapan bu eğlenceli yazı tipi posterlerde ve tişörtlerde muhteşem görünür.

3. Grounday

Seniors Studio yarattığı Grounday yazı tipi, mesajı düzgün ve ciddi bir şekilde iletiyor. Açık ve okunaklı tasarımı ile başlıklar ve manşetler için çok uygun bir yazı tipi.

4. The Salvador

Salvador Dali’den ilham alınarak yaratılan Salvador, Adam Fathony  tarafından tasarlanan üç şık görünüşlü yazı tipinden oluşuyor.

5. Ornette

Gelişigüzel ve el yazısı görünüşü elde etmek için uygun olan bu yazı tipi August 10 tarafından tasarlandı. Davetiye ve kartlarda için olduğu gibi çizimlerde, logolarda ve marka çalışmalarında da kullanabileceğiniz bir yazı tipi.

6. Bistro

İlk bakışta güzel bir vintage kafeyi akla getiren bu yazı tipi Michael Gilliam tarafından tasarlandı.

7. Bird House Script

Şık bir el yazısı görünüme sahip bu yazı tipi Try & Error Studio tarafından markerler kullanılarak tasarlandı.

8. Laguna7 Font

Vlad Derkach tarafından tasarlanan bu yazı tipi marka, reklam ve tipografi posterleri için oldukça uygun. Temiz ve basit görünüşü ile neredeyse her projede kullanabileceğiniz bir yazı tipi.

9. Zenith

Anna Ivanir’in yarattığı bu kıvrımlı yazı tipi çeşitli çalışmalara uygun olması için tasarlanmış. Logo tasarımlarında, el ilanlarında, kitap kapaklarında kullanabileceğiniz bir yazı tıpi.

10. Asphalts

Posterler, tişört tasarımları ve logolar için oldukça uygun olan ve gençlik ruhu taşıyan bu yazı tipi The Brand Quotes tarafından tasarlandı.

 

Senin için
Tümünü göster
Castrol ilerlemenin olduğu her yerde

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticisi Castrol, yenilenen marka kimliğinin...